Költöztetés Lomtalanitás zongora szállitás Bútorszerelés

 

 

 

A lomtalanításban is segítünk!

lomtalanításÚgy érzi, hogy egyre több és több holmija van, viszont kevesebb a hely, ahol tárolni és használni tudja őket? A bútorok, háztartási eszközök és egyéb tárgyi dolgok az évek során elhasználódnak, miközben újakkal pótoljuk őket és lecseréljük egy-egy újabb modellre. A régi holmikat nem lehet csak úgy szemétbe dobni, sem a méretük, sem pedig a jellegük nem teszi lehetővé, hogy a tojáshéj vagy az ásványvizes flakon mellett kössenek ki. Mi velük tehát a teendő? Lomtalanítás!

A lakosság számára szervezett lomtalanítások általában csak egy évben egyszer vannak. Egy év alatt van ideje arra az embernek, hogy minden, már használaton kívüli holmiját elkülönítse és összegyűjtse. Mégis sok mindenkivel előfordulhat, hogy lemarad erről az eseményről, éppen nem tartózkodik otthon, elkerüli a figyelmét az időpont vagy nincs elég dolog összegyűjtve. Számos tényező befolyásolhatja azt, hogy valaki mikor tud lomtalanítani. Ha akkor szeretné intézni a lomtalanítást, amikor aktuális és indokolt, anélkül, hogy fix dátumokhoz kellene igazodnia, akkor vegye igénybe a mi cégünk segítségét! Aki minket választ, annak nem kell készülnie a hivatalos lomtalanításra, elég, ha megrendeli házhoz a szolgáltatásunkat, amikor szüksége van rá. Ez a megoldás kézenfekvő és kényelmes, valamint teljes mértékben személyre szabott. Bármikor jöhet egy felújítás, átalakítás, bármikor dönthet úgy, hogy nem kerülgeti tovább a felhalmozódott lomokat és ilyen esetben mi jelentjük a megoldást! Ennek megfelelően nemcsak háztartási eszközöket, de akár a zsákos sitt szállítását is ránk bízhatja, mindezt rejtett költségek nélkül!

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat költöztetéssel, bútorszállítással vagy éppen lomtalanítással kapcsolatban, attól függően, hogy pontosan melyikre van aktuálisan szüksége! Áraink a honlapon fel vannak tüntetve, de személyre szabott árajánlatot is készítünk igény szerint a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Egy kicsivel több segítségre van szüksége a költözés során? Ránk számíthat!

költöztetésNehéz dolog a költözés, főleg, ha úgy jött, mint derült égből a villámcsapás, mert például egy remek állásajánlatot kapott, amihez viszont közelebb kell költöznie az új munkahelyéhez. De nincs miért aggódni, a költöztetés messze nem csak az előre összekészített dobozok lecipeléséből áll! Rengeteg más módon is a segítségünkre lehet egy összeszedett és megbízható költöztető csapat!

A megfelelő minőségű zsugorfóliát és ragasztószalagot nehéz megtalálni a boltok hatalmas kínálatában, számtalan gyártó állítja magáról, hogy az övé a legjobb, aztán már csak a költöztetés során derül ki, hogy ez nem így van. A ragasztószalag elenged, a fólia annyira vékony, hogy szinte magától elszakad, éppen ezért jobb, ha a költöztetőcégtől kérünk egy komplex költöztetési szolgáltatást, ahol ők hozzák ezeket az alapanyagokat. A sok éves munka alatt ők már kitapasztalták, hogy miből melyiket érdemes használni, melyik fogja könnyedén kibírni a költöztetéssel járó megpróbáltatásokat. Dobozokat nem kimondottan nehéz beszerezni, viszont annál költségesebb az újakat megvenni, mert sok kell belőlük, a használtakat, amiket esetleg a közeli boltból kérhetünk el, megviselhette az idő és a benne tárolt dolgok. Ezt is érdemes a költöztetéssel foglalkozó cégre bízni! Kevesen tudják, de egy költöztető autónak a méreteinél fogva számos helye külön behajtási engedélyt kell kérni. Könnyű elveszni az igénylőlapok tömegében, de nem akkor, ha sikerül egy olyan céget találnunk, aki ezt is elintézi helyettünk! Ha antik bútorokkal vagy zongorával rendelkezünk, akkor könnyedén rémálom lehet a megfelelő szállítás, de már néhány hagyományos bútordarab esetén is számos nehézség felmerülhet, ha egymagunk próbáljuk megoldani a költözést.

Ha Ön költözni készül és segítségre van szüksége, de még nem találta meg az ideális költöztetéssel foglalkozó céget, akkor nálunk jó helyen jár! Mi nem csak a pakolásban segítünk, de a bútorszerelésben, és a szükséges alapanyagok beszerzésében is, ráadásul az Önnek nem kellő lomok elszállítását is vállaljuk! Keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

 

Bepakolási tippek költözés előtt

A költözés stresszes és izgalmas is egyszerre, hiszen sok új élmény vár minket az új helyen, de addig viszont az összes holminkat valahogyan be kell csomagolnunk, és az új helyre átvinnünk. Íme néhány praktikus tanács a becsomagoláshoz a költöztetés előtt, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen!

Könnyű rámondani egy költözésre, hogy „Áh, csak mindent bedobálunk a dobozokba és kész is!”, pedig nem ilyen egyszerű a helyzet a költöztetés során! Minden a pontos tervezéssel kezdődik és az eltervezett lépések folyamatos betartásával folytatódik. Ha ezt a lépést kihagyjuk, számtalan dolog örökre elvész, vagy épp csak arra az időre, amíg szükség lenne rá, a sok limlom pedig elkeveredik a „vegyes” feliratú dobozban, ami aztán hosszú hetekig nem lesz átválogatva. Van néhány kérdés, amit érdemes feltenni mindenekelőtt: mennyi idő áll rendelkezésre, kell-e segítség a pakolásban, mibe fogunk csomagolni, nagyjából mennyi holmi az, amit elviszünk, és mi megy a kukába? Annyi nyilvánvaló, hogy szükség lesz csomagolóanyagokra a költöztetés során, dobozokra, ragasztószalagra és akár újságpapírra a törékenyebb dolgokhoz. Persze aki teheti, válassza a buborékfóliát, de ha nem elérhető egy közönséges újságpapír is tökéletesen megfelel a célra! Elég beleburkolni a tányérokat, és minden más törékeny dolgot, a köztes helyeket pedig az újságpapírból gyúrt galacsinokkal is kitölthetjük, hogy a költöztetés során se mozogjanak a dobozban. Érdemes szobáról szobára haladni, közben ráírni a dobozokra, hogy melyik helyiségbe valók, így a kicsomagolás is sokkal könnyebb lesz majd a költöztetés után. A nehezebb holmikat tartalmazók mindig kerüljenek alulra, nehogy véletlenül összenyomják a többi dobozt. Érdemes különválogatni a másnapra feltétlenül szükséges dolgokat, egy váltás ruhát, fogkefét, hogy ne kelljen értük átkutatni az egész dobozhalmot.

Ha Önnek is profi költöztetésre van szüksége, hogy minden zökkenőmentesen menjen a költözés során, akkor válassza cégünket! Mindenben a segítségére leszünk, hogy minél hamarabb birtokba vehesse új otthonát! Keressen minket a honlapon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

 

Kipakolási tippek költöztetés utánra

A költözés nem olyasmi, amit félvállról lehet venni, mert ha így teszünk, akkor azzal csak a saját dolgunkat nehezítjük meg. Az elejétől kezdve egészen a végéig tudatosnak kell lenni, tervezni, tippeket, trükköket megfogadni és hasznosítani. Ha így teszünk, akkor minden költözés túlélhető.

A költöztetés oroszlánrészét a megbízott cég végzi, de általában a csomagolásról, az apróbb előkészületekről maguk a lakók gondoskodnak. A költöztetésnek eleje és vége is van. A kipakolás ugyanolyan stresszes tud lenni, mint a költöztetés fázisa, mert egy újabb kihívás elejét is jelenti. Az új otthon berendezése még előttünk van.

A kipakoláshoz is tudunk szolgálni néhány tippel, amit megfogadva minden költöző meg tudja könnyíteni a saját dolgát. Amikor minden az új lakásban van, még nem lát mást, csak csomagok és bútorok kusza halmazát. Nem lehet mindent egy nap alatt kipakolni, de módszeresen haladva előre, apránként kikerülnek a dobozokból a holmik, és minden megtalálja a helyét. Az első és legfontosabb dolog, hogy leellenőrizzük, minden hiánytalanul és épségben megérkezett-e az új lakásba. Még most kell jelezni a költöztetést végző cégnek, ha valami hiányzik, vagy megsérült, hogy ki lehessen javítani a hibát. A következő lépés a legfontosabb holmik előkerítése, amikre szükség lesz a következő napokban, hetekben. A fürdőszobai holmik, ágynemű, alapvető evőeszközök és konyhai eszközök, amiket a mindennapok során nem nélkülözhetünk.

Ezután kezdődhet az igazi munka. Logikus, hogy először a bútorokat kell a helyére tenni, berendezni a lakást, és csak ezután jöhet a kidobozolás. Ideális esetben minden tematikusan, listázva van becsomagolva, tehát elsőként a helyiségek alapján csoportosítsuk a dobozokat: a fürdőszobai holmik a fürdőbe, a nappali a nappaliba, és így tovább! Haladjunk fokozatosan, már nincs okunk kapkodni! Az új otthont célirányosan és az ízlésünknek megfelelően lépésről-lépésre be tudjuk rendezni.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, amennyiben költöztetéshez van szüksége megbízható munkát végző és korrekt árakkal dolgozó csapatra! A honlapunkon található elérhetőségeink egyikén mindent megtudhat a költöztetés részleteivel kapcsolatban!

 

Miért jobb költöztető céggel költözni  mintha saját magunk vennénk kézbe a dolgot?

költöztetésHa költöztetésről van szó, a legtöbb emberben felmerül a kérdés, hogy vajon megéri-e és szükséges-e költöztető céget hívni a pakoláshoz, szállításhoz. Átnézve a feladatok listáját és látva a szállítandó bútorok, tárgyak, egyéb személyes holmik mennyiségét, nem lehet kérdés, hogy előnyös-e profikra bízni a költöztetést.

Egy költöztetéssel foglalkozó cég számára minden rendelkezésre áll, amire szükség van a nap zökkenőmentes lebonyolításához. A költöztetést végző cég szakemberei a legváratlanabb helyzetekre is fel vannak készülve, és rövid időn belül meg is tudják azokat oldani, így nem tolódhat ki a pakolás vagy a szállítás ideje. Egy olyan személyt, aki nem annyira tapasztalt, gyakorlott a költöztetés terén, a hirtelen jövő akadályok elbizonytalaníthatják, és emiatt nem csupán a megoldásra kell várni, hanem előfordulhat, hogy az adott döntés mégsem válik a pakolás vagy a cipekedés javára.

Gyakorlott költöztetéssel a személyek és a bútorok, tárgyak sérülése is elkerülhető. Fontos tudni, hogyha nem hozzáértő végzi a pakolást, cipekedést, a sérülésveszély tulajdonképpen elkerülhetetlen, azonban a szakember már ismeri azokat a praktikákat, technikákat, amikkel biztonságosan lehet a nehezebb bútorokat, eszközöket is szállítani, mozgatni akár egyedül is. A szakemberek sokszor ámulatba tudják ejteni a költözködő ügyfeleket, hogy mennyi mindennel képesek megbirkózni.

Végül, de nem utolsó sorban azért is jobb költöztető céget választani, mert megfelelő járművel rendelkezik a feladathoz, amivel szinte minden egyszerre szállítható. Személygépkocsival igencsak időigényes és drága minden bútort, tárgyat többszöri fordulással szállítani.

Amennyiben meggyőzték az érvek, és szeretné igénybe venni megbízható, színvonalas költöztető szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Velünk nem lehet megterhelő a költözés, így pozitív tapasztalatokkal fog gazdagodni ezzel kapcsolatban. Ha a szállításról, árakról érdeklődne előzetesen, abban az esetben is rendelkezésére állunk telefonon vagy e-mailen.

 

 

Így költözzön stresszmentesen, profi költöztető céggel

Stresszmentes költöztetésA költözés izgalmas dolog, tele újdonsággal és lehetőségekkel, azonban a változásokhoz nem egyszer akadályokat és kihívásokat is le kell küzdeni. Igen nagy procedúra lehet, de csak akkor, ha valaki nem eléggé felkészült. Milyen egy költözés, ahol nem kell a nehézségek miatt aggódni? Ezt könnyen megtapasztalhatja minden költöző, ha a megfelelő céget választja a költöztetéshez.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható partnerre van szüksége! Büszkén kijelenthetjük, hogy cégünk a költöztetésben tökéletesen profi és számos, elégedett ügyfél köszönheti nekünk a zökkenőmentes költözést. Miért érdemes minket választania, és mit tudunk nyújtani azoknak az ügyfeleknek, akik színvonalas költöztetésre tartanak igényt?

A költöztetés egyik legnagyobb hátulütője a rengeteg stressz, amivel jár. Cégünk összeszokott csapattal biztosítja a költöztetést, amiben nagy tapasztalattal rendelkezünk. Sokszor jelent problémát, hogy a szakemberek hanyag módon kezelik a megbízó vagyontárgyait. Ez különösen akkor válik világossá, amikor már minden holmi átkerült és a tulajdonosok elkezdik kicsomagolni, a helyükre tenni a dolgokat. A találomra lepakolt dobozok és tárgyak hátráltatják a haladást. A jó költöztető cég arra is ügyel, hogy rendszerben dolgozzon, szem előtt tartja az ügyfél kéréseit, ennek köszönhetően az új lakó mindent átlát majd az új helyen. Költöztetésben gyakorlott csapatunk nem csak úgy találomra pakol dobozokat és bútorokat, hanem az előzetes megbeszélés alapján a kijelölt helyiségekbe. A megrendelőnek már csak az a teendője, hogy kicsomagoljon, és a helyére pakoljon mindent. Ha igény van rá az ügyfél részéről, még csomagolunk, szét- és össze is szerelünk, hogy minél gyorsabb és egyszerűbb legyen a költöztetés.

Amennyiben Önnek fontos ez a szempont, keresse cégünket bizalommal, és rendeljen költöztetést profiktól! A honlapunkon található elérhetőségek egyikén kérjen árajánlatot költöztetéshez, és tegye fel bátran kérdéseit!

 

Előkészületek a költöztetés előtt: Milyen teendőkkel számoljon?

 

A költöztetés során rengeteg mindenre oda kell figyelniük az embereknek, elég csak a csomagolásra vagy az ingatlannal kapcsolatos ügyintézésre gondolni. Ahhoz, hogy a folyamatot az elejétől a végéig kézben lehessen tartani, nagyon fontos, hogy az érintettek gondoskodjanak néhány dologról. Az előkészületek nagyot lendítenek a költöztetés folyamatán, és számos problémát ki lehet küszöbölni általuk. Bizonyos teendőket célszerű már néhány héttel a költözés előtt elvégezni, ám pár feladatot ajánlott a végére hagyni.

Először is tanácsos időben kiválasztani a szakembereket, akik majd a szállításról és a pakolásról fognak gondoskodni. Fontos a korai megkeresés, hiszen, ha a költözés előtt egy-két héttel hívja fel a kiszemelt vállalkozást, egyáltalán nem biztos, hogy tudja vállalni a kitűzött napra a költöztetést.

Ezzel párhuzamosan lásson neki a csomagolásnak: az első szakaszban azokat a használati tárgyakat és ruhákat pakolja össze, amikre a költözésig már biztosan nem lesz szüksége. A legvégére hagyja azokat a holmikat, amik még a költözés napján is nélkülözhetetlenek lesznek, például a tisztálkodási eszközök vagy a szezonnak megfelelő ruházat. A dobozolás, csomagolás mindenképp tartós anyagok használatával történjen, hiszen nincs is annál kellemetlenebb, mikor a költöztető kezében, pakoláskor szakad szét a doboz vagy a zsák.

Miután megtörtént a csomagolás, következzen a bútorok szétszerelése. Ha erre nincs kapacitás, akkor a szakemberek is meg tudják oldani, azonban ebben az esetben számolnia kell azzal, hogy kitolódhat a költöztetés ideje.

A költöztetés napját megelőző időszakban ne feledkezzen meg a behajtási engedélyek beszerzéséről, és arról sem, hogy parkolóhelyet biztosítson a szállítás napjára. Lehetőleg minél közelebb legyen ez a hely, mind a régi, mind pedig az új otthonhoz, hiszen ez mindenkinek könnyebbséget jelent.

Amennyiben megbízható céget keres, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és egyeztessünk időpontot a költöztetéshez!

 

Költöztetés hétköznap, vagy hétvégén? Milyen előnyökkel és hátrányokkal számolhatunk?

költöztetésHamarosan költözni fog, de nem döntötte még el, hogy milyen napra hívja a költöztetéssel foglalkozó céget? Természetesen hétköznap és hétvégén is megvan rá a lehetősége. Mindegyik időpontnak megvannak  a maga előnyei és persze a hátrányai is. Érdemes mindent mérlegelni és aszerint dönteni, hogy összességében melyik éri meg leginkább a költözkődőnek.

Lássuk először, hogy mi szól a hétköznapra kitűzött költöztetés mellett, illetve ellene? Hétköznap költözni előnyös, mert napközben kevesebben vannak a lakóépületekben. A lakás kipakolása, a bútorok cipelése és az új lakásba történő bepakolás útjába nem állnak a hétvégéjüket otthon töltő szomszédok. Ilyenkor kevesebben érnek rá, így számíthatunk arra, hogy a költöztető cégnél is több szabad időpontból válogathatunk. A szomszédok ideális esetben munkában vannak, tehát könnyen találhatunk szabad parkoló helyet  a ház előtt a bútorokkal érkező költöztető teherautó számára. Azt választjuk, ami nekünk a legkényelmesebb. A hétköznapra időzített költöztetésnek viszont megvan az a hátránya, hogy a csomagoláshoz, kipakoláshoz, a kisebb munkálatokhoz nem tudjuk igénybe venni az ismerősök segítségét, mert ők is dolgoznak. Számítani kell még arra is, hogy a belvárosban nehezebb és lassabb lehet a közlekedés.

A hétvégi költöztetés előnyei közé tartozik, hogy megkérhetjük a barátokat, hogy segítsenek. Nekünk sem kel szabadságot kivenni, ellenben a szabadidőnket kell feláldozni a költözésre. Számolni kell azzal, hogy sok cég hétvégi felárral dolgozik, így esetenként magasabb díjat kell fizetni. A legtöbben azonban hétvégén költöznek, így jó előre le kell foglalni az időpontot, hogy  ne kelljen kompromisszumot kötni a dátumot illetően. Munkaszüneti napon nehezebb lehet szabad parkolóhelyet biztosítani a költöztető cég autójának, erről jó előre gondoskodni kell.

Sikerült döntenie? Lépjen velünk kapcsolatba bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat a költöztetéshez kedvező árakon, ideális feltételek mellett! Költöztetéshez válasszon minket, ha gyors, biztonságos és precíz munkát végző céggel szeretne költözni!

 

 

A műkincsek és az antik bútorok, értékes műszaki berendezések szállításában is élen járunk!

antik bútorok szállításNagyon sok olyan ember van, akiknek tulajdonában igazi kincsek találhatók meg, például ritka, antik bútorok, festmények, különleges szobrok. Természetes, hogy ezeket féltve őrzik, ápolják és szigorú körülmények között tárolják. Ha az ilyen értékekkel rendelkező embereknek költözniük kell, elsőre komoly gondot jelenthet számukra, hogy a különlegességek és a féltve őrzött antik bútorok szállítása hogyan kerülhet kivitelezésre úgy, hogy ne sérüljenek. Ha Ön is hasonló helyzetben van, és nem tudja, hogy kihez forduljon különleges értékek, antik bútorok szállításával kapcsolatban, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Mivel a hosszú évek során nem egy esetben volt igény az ügyfelek részéről a műkincsek, festmények vagy az antik bútorok szállítására, fontosnak tartottuk, hogy ehhez megteremtsük a megfelelő körülményeket. Alapvetően az ügyfelek személyes holmijai, bútorai nálunk kiemelt figyelmet élveznek, azonban a szobrokról, festményekről, műkincs ritkaságokról tudjuk, hogy ennél sokkal többre van szükség a szállításukhoz. Mind a rakodáshoz, mind a szállításhoz olyan megoldásokat, eszközöket alkalmazunk, amelyek lehetővé teszik, hogy ne sérüljenek az értékes tárgyak, berendezések.

A műkincsek, festmények, szobrok, antik bútorok szállítása mellett a robosztusabb, értékesebb tárgyak, berendezések szállítását is vállaljuk. Ha zongorát, pianínót, páncélszekrényt, esetleg hűtőszekrényt, bojlert szállíttatna költözés, eladás vagy vásárlás esetén, ránk számíthat. Ne feledje, ezek a berendezések ugyanúgy igénylik a biztonságos, speciális körülményeket, akárcsak az antik bútorok, műkincsek.

Cégünkkel többé nem jelenthet problémát az antik tárgyak, berendezések, zongorák, páncélszekrények, hűtőszekrények, bojlerek és a pianínók szállítása! Szolgáltatásunk kedvező áron, rugalmasan elérhető.Tudja biztonságban különleges értékeit, válasszon bennünket a műkincsek, festmények, szobrok, robosztus, értékes berendezések, antik bútorok szállításához! Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat vagy előzetesen kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Tippek és hasznos tanácsok költöztetéshez

  • Vajon lehetséges egy olyan komoly dolgot, mint amilyen a költözés, stresszmentesen és egyszerűen levezényelni? Dobozokba, zsákokba kerül az ember egész élete, amit biztonságban kell átszállíttatnia az új otthonába. Tudatos előkészületekkel mindenképpen felkészülhetünk a költöztetésre.
  • Először is fontos a tervezés, a fokozatos felkészülés. Ne hagyjon semmit az utolsó pillanatra, ne kapkodjon, hanem tervezzen előre! Szelektáljon és lomtalanítson, mielőtt dobozolna! Miért hurcolna magával olyasmit, amit eddig sem használt? A nehezebb holmikat pakolja karton dobozokba, a könnyű lakástextilt, ruhaneműt pedig műanyag zsákokba! Utóbbiakat jól el lehet helyezni a kisebb hézagokba a költöztető autóban anélkül, hogy sérülnének. A szekrényeket, komódokat ürítse ki, az ajtókat ragassza le! Minden csomagot osztályozzon, írja rá, mi található benne, és melyik szobába kerül! Ezzel a költöztetők is gyorsabban haladnak, és Önnek sem kell a kipakolásnál kutatással töltenie az időt.
  • Keresse bizalommal költöztető cégünket megadott elérhetőségeinken, és költözzön velünk stresszmentesen!

 

Így néz ki a költöztetés zökkenőmentesen! Bízza a feladatot a költöztető cégünkre!

költöztetés

Ön hányszor költözködött már életében? Meglehetősen sokszor vagy csak pár alkalommal? Ezek közül az alkalmak közül hányra tud visszaemlékezni, ami tényleg úgy alakult, ahogyan szerette volna? Gyakori, hogy a gondosan megtervezett és precíz tervbe hiba csúszik és a költöztetés zökkenőmentessége már csak a múlté. Hogyan lehet mégis csökkenteni a kockázatát egy rizikós költözésnek? Mindenképpen hasznos, ha már az elején megtesszük a szükséges előkészületeket, és megpróbáljuk a legjobb költöztető céget felkérni a feladatra.

A végső kérdés már csak az, mégis hogyan keressünk, mi alapján válasszunk céget a gyors és megbízható költöztetéshez?

Mindenképpen érdemes egy kis kutatást végezni azzal kapcsolatban, hogy milyen visszajelzésekkel rendelkezik az adott cég. Sokat elárulnak a weboldalak, az egyéb platformok az ügyfelek elégedettségéről. Azt senki nem szereti, ha hanyagul bánnak az értékeivel, ha késnek és csúsznak a határidővel, ahogyan azt sem, ha lassan haladnak a pakolással. A zökkenőmentes költöztetést csakis olyan cég tudja megbízhatóan megvalósítani, amelyik már összeszokott csapattal dolgozik, és nagyon jól tudja, hogy mit csinál. Ez az összehangoltság teszi lehetővé, hogy sikeresen történjen meg az összes apró holmi és nagyobb berendezés átszállítása egyik helyről a másikra. Ennek eredményeként a bútorok nem karcolódnak meg, a porcelánok nem törnek össze, a könyvek nem sérülnek, a virágok nem törnek meg, a költöztetés gördülékeny lesz.

Keresse bizalommal szakértő csapatunkat, és vegye igénybe szolgáltatásainkat költöztetéssel kapcsolatban! Szívesen megkönnyítjük a dolgát a gyors, precíz, biztonságos költöztetéssel, ami természetesen nem esik nehezünkre, hiszen már jelentős tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Lakossági költöztetést, de cégek, irodák költöztetését is vállaljuk. Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot, hogy megrendelhesse a zökkenőmentes költöztetést!

 

 

Mibe pakoljunk, csomagoljunk költözéskor?

Mibe pakoljunk, csomagoljunk költözéskor?A fenti kérdés gyakran elhangzik a költözések előtt, nem véletlenül, hiszen ahhoz, hogy a berendezések, személyes tárgyak biztonságosan szállíthatóvá váljanak, átgondoltan kell dönteni ezzel kapcsolatban.

Manapság már megvásárolhatóak olyan dobozok, amelyek kifejezetten a költöztetéshez ideálisak.

A nagyobb textíliákat nem érdemes dobozolni, hanem inkább zsákokba tegyük, ugyanis így ömlesztve sokkal helytakarékosabb a költözés, ráadásul a biztonságos szállításhoz szükség lesz pár kitömött zsákra is a szállító autóban.

Ha Ön is költözés előtt áll, azonban a dobozokat sehonnan sem tudta beszerezni, nem kell kétségbeesnie, ugyanis szolgáltatásunkon kívül a csomagoláshoz szükséges dobozokat is biztosítjuk. Ezek lehetnek akár a mindenki számára ismert banános dobozok is, amelyekbe nemcsak praktikusan pakolhat, hanem könnyedén leellenőrizheti költözéskor azt, hogy minden szükséges holmija elcsomagolásra került-e.

Vegye igénybe ügyfélközpontú szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon:06 30 534 38 36
E-mail:butortransz@gmail.com
Facebook
Blogger