Költöztetés Lomtalanitás zongora szállitás Bútorszerelés
  • Költöztetés (foglalkozunk a bútorok szét-és összeszerelésével, csomagolásával, befóliázásával is)
  • Antik bútorok, festmények, szobrok, műkincsek szállítása
  • Zongorák, pianínók, páncélszekrények szállítása
  • Kisebb bútorok, hűtőszekrények, bojlerek szállítása (ilyen esetben legkevesebb 2 óra amit felszámolunk)
  • Áruszállítás, anyagmozgatás, rakodás
  • Lomtalanítás: ha zsákos sittje van, azt is el tudjuk szállítani a legközelebbi bányába.

 

Nem boldogul egyedül a bútorszereléssel? Kérje kollégáink segítségét!

bútorszerelés Az emberre számos megoldásra váró feladat vár költözéskor, melyek közül az egyik legnagyobb kihívást a nagy és nehéz berendezések jelentik. A bútorok szállítása többnyire lapra szerelten oldható meg, hiszen ebben a formában lehet a legkönnyebben kezelni azokat. Ha Ön nem tudja ezt a teendőt is belekalkulálni idejébe, és a bútorszereléshez egyszerűbb utat választana, bízza ránk a költöztetést minden teendővel együtt!

Kollégáinkhoz bármilyen bútor szerelésével kapcsolatban fordulhat, így nem kell hosszú órákat töltenie ezzel. Szakembereink nemcsak a rövid határidőt tartják be, hanem kiemelt figyelmet fordítanak az összeszerelés stabilitására is, így lehet akár kanapé, polcrendszer vagy szekrény, a végeredmény tartósan stabil lesz az új otthonában is.

Munkatársaink segítségével könnyen szállíthatóvá válnak bútorai, és rövid időn belül új otthonában is élvezheti berendezései kényelmét. Döntsön bútorszerelés szolgáltatásunk mellett, és ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Telefon:06 30 534 38 36
E-mail:butortransz@gmail.com
Facebook
Blogger