Költöztetés Lomtalanitás zongora szállitás Bútorszerelés

Vállalkozásunk 2001-ben alakult. Munkáink legnagyobb részét a lakossági költöztetések teszik ki, ugyanakkor nagy gyakorlatunk van cégek, irodák, akár komplett műhelyek költöztetése terén is. Antik bútorait, értékes festményeit, akár műkincseit is nyugodtan ránk bízhatja.

Legfőképp Budapesten és környékén, de akár az egész országon belül vállalunk zongora, pianínó, páncélszekrény szállítást. Vidéki költöztetések esetén alacsony km díjainkkal tűnünk ki a többi költöztető cég közül.

Ha szükség van rá, akkor bármilyen bonyolultnak tűnő költöztetést a legapróbb részletekig kidolgozunk. Költöztetéseink jó hangulatban szoktak telni, rakodóink magabiztos, kulturált, jó állóképességgel rendelkező, hozzáértő szakemberek, akik évek óta ezzel a munkával foglalkoznak.

Nekünk nem okoz gondot a lift nélküli emeletes házakban való munka sem. A gyorsabb, gördülékenyebb költöztetés érdekében sok esetben a liftes házaknál molnár- vagy húzós kocsival dolgozunk. Ha esetleg bútort kell szerelni, természetesen számunkra ez sem okoz problémát. Valamennyi teherautónk jól felszerelt, mindenre kiterjedő szerszámkészlettel van ellátva.

Egy költöztetés során bármiféle véletlen baleset felmerülhet, ezért cégünk a folyamat időtartamára biztosítással is rendelkezik. Több mint 10.000 költöztetés van a hátunk mögött, melyek természetesen mind problémamentesen zajlottak le!

Telefon:06 30 534 38 36
E-mail:butortransz@gmail.com
Facebook
Blogger